Core Tools

Curs en Obert de Core Tools (PPAP, APQP, FMEA, SPC Y MSA)

Convocatòria oberta del curs els dies 12, 13, 14 i 15 de setembre de 2016 a Vitoria-Gasteiz ciutat.

 

 El curs té una durada de 32 hores en les que s'imparteixen les diferents disciplines que integren les denominades "Core Tools"

 

Aquest curs està dirigit a nous auditors responsables de qualitat d'empreses del sector de l'automoció que vulguin ampliar i consolidar els coneixements de les tècniques fonamentals d'automció.

 

Aquesta formació està dissenyada per donar a conèixer les tècniques dels  "Core Tools" (PPAP, APQP, (AMFE) FMEA, SPC y MSA), requerido por los clientes fabricantes de primeros equipos y OEMs (Original Equipment Manufacturers).

 

La durada prevista del curs és de 32 hores, a les que s'inclou l'explicació de les diferents tècniques i la realització d'exercicis pràctics.

 

Es requereix que els asistents tinguin coneixements bàsics d'estadística.

 

L'horari del curs és de 9:00 a 18:00 hores i es realitza a un hotel de la ciutat de Vitoria (hotel pendent de confirmar).

 

El preu del curs és de 950€ + IVA (21%) per alumne*.

 

*En el preu s'inclou el material del curs, l'esmorzar i el dinar dels quatre dies.

A més, per a col·lectius de 3 o més persones, se'ls hi aplicarà un 10% de descompte.

Aquest curs compleix amb els requisits per a ser bonificat a través de la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo.

Las places són limitades.

El curs es realitza en castellà.

 

 

Si esteu interessats en contractar el curs, si us plau contactin amb el nostre equip comercial a través de la nostra pàgina de contacte.

Programa Curs Core Tools

Tot seguit podeu consultar i descarregar el programa del curs de Core Tools ofert per Homo Qualitas.

 

No dubtin en posar-se en contacte amb el nostre equip comercial per a resoldre qualsevol dubte que els pugui surgir al respecte.